Varit sjuk

Hej på er!

Jag har råkat ut för en riktigt förjäklig förkylning. Blev sjuk redan i början av månaden och var tvungen att stanna hemma en hel vecka från jobbet. Efter det kände jag mig frisk, började jobba igen och så sa det bara pang så var jag sjuk igen. Det är väl något som går i skolan just nu antar jag. Det är flera elever och lärare som varit sjuka nu. Inte roligt.

Ytterligare en mindre roligt sak som drabbat mig denna månad är att bilen krånglat massor. Så jag var tvungen att låna 10000 allt som allt för att få den fixad… Var med om en mindre krock, det var det som orsakade skadorna. Eller ja, jag upplevde det som en mindre krock för varken jag eller någon annan människa blev skadad men jag antar att min kära bil fick ta smällen istället så mycket som behövdes fixas på stackarn. Men men, nu är den som ny igen i alla fall!

Något som däremot är roligt är att vi ska iväg och kika på lite lägenheter nu under eftermiddagen. Vi letar ju som sagt efter en ny lägenhet, tjejen och jag och det ska bli så spännande att se vad mäklaren hittat åt oss!

Och för att få en jämn balans här mellan tråkigheter och roligheter så kan jag ju även nämna att tjejen och jag bokat in en skidresa till vintern! Ser så mycket fram emot det. Vi har hyrt en mysig stuga under julen i en hel vecka på hemlig ort någonstans i Sverige 😉

large (27)

This entry was posted in Prat. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *