Träna inte karateslag på köksstolen ;)

Här hemma gick det vilt till för några dagar sedan! Det yrde träflisor åt alla håll och vi är tvungna att investera i nya stolar. Så vad hände? En kompis vill börja träna karate och bad mig om en privatlektion, eller en liten introduktion. Vad jag inte tänkte på att vårt kök kanske inte är den mest ultimata platsen för detta. Jag skulle visa honom en serie slag och blev så exalterad att jag inte riktigt bedömde avståndet rätt. Så kom det en smäll och två av pinnstolarna blev ett minne blott. Blev så chockad att jag stod som en staty i någon minut innan jag brast ut i skratt. Tydligen har all tid jag lagt på karate gett resultat om jag till och med lyckas förstöra inredningen hemma! Roligt var det, nu får jag bara vänta på de nya möblerna.

Resultatet av karate

This entry was posted in Mode. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *