Tips på 30-års present

Måste bara tipsa er om världens, eller åtmintone Sveriges, bästa presentbutik. Det är Greatdays. De säljer inte saker men upplevelser. Jag köpte precis ett presentkort till vännen jag tränar med som fyller 30 på lördag. Jag får alltid ångest av att köpa saker men detta är så himla rätt!

Han ska få en riktigt tuff utmaning. Vi kampsportare gillar ju det så han ska få testa Sveriges längsta hinderbana som finns inomhus. Då ingår både tidtagning och en instruktör. En timme kommer han att få pressa sig till sitt yttersta.
greatdays hinderbana
Jag gillar verkligen denna typ av presenter. Det är något som sticker ut samtidigt som det förhoppningsvis blir ett minne för livet.

Greatdays har flera olika upplevelser så är det någon som inte gillar sport finns det såklart annat med. Jag vågar nog påstå att det finns något oavsett vilket intresse du har. Satt och tittade igenom flera aktiviter som jag själv skulle vilja testa, och tro mig det fanns flera.

This entry was posted in Omvärlden, Prat and tagged , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *