Tips för ett enklare mode!

Godmorgon, världen!

Idag tänkte jag skriva lite om mode för det gör jag allt för sällan på min blogg, tycker jag. Mode är en ganska stor del av mitt liv, även fast man kanske inte tror det när man läser min blogg. Min klädstil är väl lite av en blandning, men sedan något år tillbaka har jag siktat in mig på en mer på en tidlös stil, en enkelhet och bekvämlighet som jag inte prioriterat förut. Nu när det faktiskt är något jag siktar på så kommer det nästan aldrig ett tillfälle som jag inte har den perfekta outfiten för. En viktig aspekt som jag har insett att man faktiskt ska satsa på är att kläderna ska hålla, länge. En fördom som finns fortfarande är att om kläderna ska hålla längre så får man också gå upp några prisklasser, men så är det inte längre. Det finns några märken som är precis rätt både när det handlar om pris och hållbarhet och de märkena som jag handlar mest är faktiskt samlade hos en och samma webbutik, nämligen Stylepit.se.

nationalitit

Det märket som verkligen är det som jag har bäst erfarenhet av är stilrena NN.07 som har den där skandinaviska enkelheten som är vad jag siktar på. Efter lite efterforskning om märket så vet jag nu att NN i namnet står för ”No Nationality”, just för att kläderna har skapats med målet att de varken ska påverkas av gränser eller rådande trender. Detta är kläder som alltid kan användas, de är helt enkelt tidlösa. Precis vad man ska satsa på, med andra ord.

När man väl hittar det eller de märkena som verkligen talar till en, så glömmer man inte direkt bort de i första taget. Jag tror att majoriteten av innehållet min garderob faktiskt är kläder och accessoarer från NN.07 och de dagarna som man känner en brist på inspiration när man tittar in i byrån har kommit mer och mer sällan. Om det mot förmodan kommer en sådan dag, så vet jag vart jag ska vända mig för att förnya lite i lådorna. Så om ni är som jag var, strunta i krims krams och skrikiga kläder som ni garanterat tröttnar på efter ett par användningar, satsa på kläder som varken känner tid eller rum. Kläder som alltid funkar!

 

This entry was posted in Mode. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *