Supit bort mobilen

Vad lack jag blir på mig själv ibland. I tisdags var vi ut och kollade på matcen mellan Real Madrid och Bayern Munchen. Vilken match det var! Så spännande den var ända till förlägningen. Fast jag tycker synd om Bayern på 3-2 målet som var en solklar offside. Hur kunde linjedomaren missa det? Nya glajjor skulle han allt behöva.

Hur som haver så var det riktigt schyst stämning på krogen och de där ölen som bara skule bli en eller två slutade med en shotsbricka innan stängning. Jäkligt kul var det. Fast jag lyckades att tappa bort mobilen. Var och när har jag ingen aning om. Surt var det och vem klarar sig utam mobil? Jag fick låna till en ny (här lånar du vid kriser) Jag hade tänkt köra en ny iPhone i höst då de nya modellerna släpps men nu vet i tusan hur det blir. Jag försöker att se det positivt, jag trashade i alla fall inte ett hotellrum som Conor McGregor gjorde vid senaste fyllan.

 Conor McGregor

Conor McGregor


Appropå Conor McGregor, de har sagt att de kommer att annonsera hans nästa match snart. Vem tror ni att det blir? Som många andra tror jag att det blir Floyd Mayweather som ”The Notorious” tar sig an.

This entry was posted in Omvärlden, Prat and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *