Pank, tur att tjejen jobbar :D

Jag har något att erkänna och det är att jag är helt luspank för tillfället… Alltså, jag är så dålig med pengar ibland och spenderar typ allt jag får in med en gång, men det finns ju så mycket schyssta grejer man vill köpa. Egentligen tar det ju lite emot att säga det, men det är ju tur att tjejen jobbar så pass mycket som hon gör just nu eftersom det löser min ekonomiska knipa lite. Det är faktiskt en överraskande bra lön bemanningssjuksköterska får och hon gillar ju att jobba, så jag klagar inte direkt. Fast, jag har lovat henne att jag ska skärpa mig lite och börja spara varenda månad istället för att ge efter för impulserna hela tiden. Hon är bäst alltså, fattar inte vilken tur jag har haft i mitt liv som har träffat någon som är så bra för mig.

Spargrisen är sönderslagen

This entry was posted in Mode. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *