Nu kommer tekniknörden i mig fram

Sanna är på jobbet och jag är uttråkat enda ut i tånaglarna så jag satte mig och surfade runt lite på nätet. Ni vet, klickar sig vidare och vidare och vidare. Sen kom jag in på Sitedirects hemsida och satt och läste. Jag visste inte att man kan få Magento med sitedirect men nu går det.
För er som inte vet vad tusan jag gaggar om så är det ehandelsplattformar och Sitedirect erbjuder att göra skräddarsydda lösningar för dig. Typ om du har en butik och vill lansera den även på internet så att folk kan handla därifrån också kan du ta kontakt med Sitedirect. Dom erbjuder dig teknikaliteterna tillsammans med ett långsiktigt partnerskap vilket hjälper ditt företag att växa.

Okej jag hör själv hur jag låter men jag tycker det är intressant. Ibland undrar jag varför jag jobbar som lärare när jag har så stort intresse för allt som har med teknik att göra. Men sen påminns jag om att jag älskar mina elever och jag växer som människa när jag kan hjälpa andra att växa som människor.

Men jag skulle tycka det vore riktigt roligt att få komma på nya idéer, skapa nya program osv. Men jag tycker också att det skulle vara kul att hoppa fallskärm och det skulle jag ju inte vilja göra varje dag. Om det nu går att jämföra så..

lärare skapa

This entry was posted in Omvärlden. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *