Kläder till nyårsafton?

Nu när det faktiskt börjar närma sig julen och allt vad det innebär så har jag bestämt mig för att bestämma vad jag ska ha på mig på nyårsafton redan nu. Så slipper man ha det som ett bekymmer när det väl börjar närma sig. Jag ska ha en lite mer casual-stil än vanligt. I vanliga fall har man ju näst intill frack på sig, men i år ska jag ha kakis, skjorta och eventuellt en kavaj. Inte ens säkert att jag tar slips på mig faktiskt. Ska bli skönt, att kunna slappna av även fast man är festklädd. Nu återstår dock frågan vilken färg jag ska ha på skjortan. Mina kakis är gråa, och skjortan svart. Jag funderar på om det antingen ska bli en blå eller en vit. De här står det mellan just nu:

skj2       skjo

Vilken tycker ni jag ska välja? Är den vita kanske lite mer fin-fin?

This entry was posted in Mode. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *