Känner mig lite krasslig!

Det som jag fruktat för har nu äntrat mitt liv – den årliga förkylningen. Jag börjar känna mig riktigt krasslig och halsen gör otroligt ont. Täppt i näsan och allt som hör till. Än så länge har jag inte fått feber, peppar peppar, och jag hoppas att den håller sig borta från min kropp. Har ingen lust alls att vara sjuk och speciellt inte nu när det snart är jul.

kur

Men det är inget att göra åt. Tänkte lyckligt att då får jag vara hemma och mumsa i mig Sannas julskinka dagarna i ända men jag känner ändå ingen smak så har egentligen ingen lust att äta heller. Nu blir det till att kurera sig med te, honung, ingefära och citron. Hoppas ni mår bättre än mig i alla fall!

När man är hemma har man i alla fall gott om tid till att göra precis ingenting. Har läst tidningar och försökt kolla på film, när jag inte sovit såklart. Efterforskade på hur man kan ordna upp rekryteringsprocesser och hittade ett program som heter eRek rekryteringssystem som verkar riktigt användbart. Kanske ska försöka introducera syrran i det, somhåller på och krånglar med rekryteringsprocess efter rekryteringsprocess. Det kanske får bli min julklapp till henne. Det är ett smart tips.

prisoners

Här skulle jag kunna skriva hela dagen. Kanske borde börja skriva en bok, så uttråkad som jag är. Eller nej, kanske inte. Ska faktiskt lägga mig i soffan igen och glutta på en film. Har hört att Prisoners är bra, kanske ger den en chans. Får passa tepå när Sanna inte är hemma, det är verkligen inte hennes stil.

This entry was posted in Prat. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *