Framtida Sollentunabor

Vi har ju bott flera år i lägenheten. Den duger men känns lite liten. Skulle behöva ett eller två rum ytterligare. Detta är givevis även en investering för framtiden. Har sett ett superintressant ställe i Solletuna. HusmanHagberg i Sollentuna har nyproducerade bostadsrätter som de kommer att sälja i vinter. Vi hoppas givetvis att de ska passa vår önskemål. Vi har lämnat en inresseanmälan. De har en VIP-kväll som vi ska gå på. Kommer att bli väldigt spännande.

Det är bostadsrättsföreningen Kung Agne som ligger i kvarteret Tårpilen det gäller. Tårpilen låter lite vemodigt men ligger centralt i Sollentuna Centrum. Tycker att det är viktigt att det ligger bra till så att det är lätt att åka kommunalt. Det går ju ofta fortare att åka kommunalt när det gäller Stockholm City.

En annan trevlig sak är att det ligger nära naturen. Särskilt för oss som planerar barn. Det ligger nära Edsviken som ha båttklubb och framför allt en härlig strand. Tycker sånt är här lika viktigt som lägenheten när man köper sin bostad. Det ska inte behöva ta en timme att ta sig till affären eller naturen.
edsbvv

This entry was posted in Omvärlden and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *