En vecka av avslappning!

Semestern är härmed över och jag är faktiskt tillbaka i vardagen redan! Jag är ledig den här veckan också, egentligen, men det blir till att jobba lite hemifrån. Det blir ju lätt så, när man har ett jobb som bara jag sköter. Så ett par timmar om dagen får jag lägga på jobb nu. Men det gör faktiskt inte så mycket. Det får en att komma upp tidigare om morgnarna för att få undan jobbet så snabbt som möjligt. Dock blir det inte så många glas vin om kvällarna den här veckan eftersom jag ju ska upp tidigt. Men men. Ledigheten har varit sjukt härlig de senaste två veckorna. Nackdelen med en lång semester är ju att man liksom vänjer sig vid att inte ha något jobb att gå till om morgnarna. Så när det väl kommer igång på riktigt igen så står man där och förstår inte alls varför man måste upp i ottan och sen sitta på ett kontor i åtta timmar per dag, när man ju lika gärna kunde vara hemma och slappa? Varför tvingar ni mig hemifrån, liksom? Haha! Möjligtvis ett sjukt I-landsproblem, men det är ju faktiskt lite jobbigt för mig! Men jag får bara bita mig i tungan och bara göra det, man vänjer ju sig snart vid slitlivet också! Pust!

 

This entry was posted in Prat. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *