En dag vid bryggan

ss
Stockholm ska upplevas med båt. Jag har bott här många år och alltid drömt om en båt. Nu hittade jag en liten motorbåt billigt som jag slog till på. I början av månaden fick jag den levererad till båtplatsen jag numera står som hyresgäst på. Det har blivit en hel del båtverktyg inhandlade för att fixa till den men det är jäkligt skoj att mecka. Jag har tillbringat några kvällar denna vecka nere vid bryggan och lärt känna lite annat ”båtfolk”. Idag var en fantastisk dag men mycket folk ute. Solen sken och jag tror att många börjar fixa för att sjösätta båtarna. Jag blev bjuden på våfflor eftersom det är våffeldagen av mina båtgrannar. Ett trevligt äldre par från Telefonplan. Detta kommer att bli en riktigt skön sommar då jag ska upptäcka Stockholms alla små holmar på egen hand.

Nu ska jag passa på att kila iväg till gymmet. Träningen har fått ge vika lite denna vecka på grund av båten. Ska bli ett rejält combatpass med Alexander.

This entry was posted in Omvärlden, Prat and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *