Det handlar om självförsvar

Jag kan säga att jag är riktigt taggad inför kvällens match med ”The Mauler”, som jag har väntat på denna UFC-gala. Mauler möter Teixeria i Globen och jag håller tummarna på svensken såklart. En viktig match och klockan sju ikväll smäller det.
maule
The Mauler är något av en idol för mig. Gillar hans attityd och personlighet, dessutom är jäkla fighter i alla bemärkelser. Bra på självförsvar också! I kampsport är självförsvar viktigt och vissa idrotter handlar enbart om det. Bara ett par timmar kvar så ska jag i väg och ladda med lite bärs hos en polare innan Globen.

Ska fixa lite självförsvar på nätet först. Har hört talas om Protectme och sökt reda på dem på Hitta för att få lite info om dem. Ska ringa dem på måndag och prata lite. Jag läste om dem i en artikel om ID-kapningar att de håller på med skydd. Jag har en kompis som råkat ut för just ID-kapning och vilket helvete han fick/har ännu. Så finns det sätt att skydda sig på nätet är jag intresserad av att veta hur.

This entry was posted in Omvärlden, Prat and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *