Bilkrångel i semestertider

Som ni kanske minns så hade jag nyligen lite krångel med min bil. Fick problemet åtgärdat men nu har nästa problem dykt upp. Är det inte typiskt att sånt här ofta infaller under semestertider? Så nu måste jag alltså beställa bildelar igen! Man kanske borde beställa hem lite reservdelar så att man har det hemma utifall att något skulle hända?

Jag var riktigt nöjd med sidan jag beställde ifrån sist, men fick ett tips om att man nu för tiden kan beställa prylar från Mekonomen och tänkte ta och testa deras sajt denna gång. Gillar att jämföra olika sajter! Så nu ska jag ta och beställa ett gäng bilreservdelar från Mekonomen.

Ja, jag lär ju bli en riktig expert på att serva bilen själv i alla fall. Finns nog inte mycket kvar som jag inte vet hur man gör. Så något positivt har det ju fört med sig dessa bilproblem.

Men nog snackat om bilproblem, nu ska vi iväg och käka revbensspjäll hos mina päron! Min mamma är expert på just revbensspjäll och det finns ingen som lagar dom som hon gör. Tjejen har bakat en somrig tårta som vi tar med då vi lovat stå för efterrätten. Ha en trevlig kväll allihop!

large (51)

This entry was posted in Prat. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *