Bilen kände sig utanför…

…så jag ska införskaffa en present till den också. Letar efter en billig dragkrok så blir både jag och bilen glad.

Fick hem presenten till tjejen också och jag tyckte dom var skitsnygga. Vi ska fira henne på lördag med hela hennes och min familj (hon fyller egentligen på torsdag). Alla ska samlas i vår nya lya så dom som inte har sett den får en chans att se den också. Nu gäller det bara att packa upp den sista kartongen. Varför sparar man alltid en enda kartong till sist? Just den tråkigaste kartongen också. Den kartongen med saker man aldrig kommer använda. Jag ska inte klaga i och för sig, det är ju mina skitgrejer som ligger där i hehe.

flyttkartong

This entry was posted in Prat. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *