4 år till med Obama

Då var valet avgjort och Romney har erkänt sig besegrad! Det blev en jordskredsseger för Obama som fick över 300 av elektorrösterna. Jag tycker det var ett bra resultat och är glad att Obama får 4 år till på ”tronen”.

Här hemma är det inte heller så långt kvar till val, och det känns som att det kan gå lite ur som helst. Jag har varit rätt nöjd med alliansen. Det har givit mig mer pengar i fickan efter skatt och har inte behövt låna pengar överhuvud taget efter att de tog över styret. Tidigare har man ju tagit ett par smslån i månaden för att kunna betala räkningar och så men så är inte fallet just nu som tur är.

Jag vet inte vad ni tycker, men jag tycker att dessa 4 år med Obama har gått väldigt fort. Han har ju hunnit med väldigt mycket rent politiskt tycker jag, även om det inte är alla som håller med mig där. Han har lagt otroligt mycket krut på sjukvårdsreformen och lite annat som många är emot. Här i Sverige tycker vi ju det är galenskap att inte ha ”gratis” sjukvård. Alla ska väl ha rätt till att kunna få vård oavsett vilken inkomst man har? Det tycker i alla fall jag och det är därför jag stöttar Obama.

About Admin

Olen 36-vuotias nainen, äiti, vaimo ja yhteiskunnallinen vaikuttaja ja toisinajattelija. Olen opiskellut Humanistisessa yhteiskunnassa Lappeenrannassa. Erityisen kiinnostunut olen poliittisesta historiasta, jota opiskelin sivuaineenani. Olen aktiivijäsen SETA:ssa sekä Sateenkaariperheet Ry:ssä. Kiinnostuksen kohteitani ovat tasa-arvo ja maahanmuuttopolitiikka.
This entry was posted in Omvärlden. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *